Travel is the only thing you buy that makes you richer

Valkie Travel

Reizen met tieners, citytrips, dagjes uit of ver weg?
Valkie Travel wil je inspireren met leuke en informatieve blogs.

Over mij

Hallo,

Leuk dat je mijn site bezoekt. Mijn naam is Anne de Valk en ik woon in Zierikzee, Zeeland. Ik werk bij een reisburo en heb daar uiteraard de hele dag met reizen te maken. Zelf ga ik ook graag op pad, gemiddeld zo’n 6x per jaar. Met mijn 2 dames van 10 en 13 jaar, met mijn vriend of op studiereis met collega’s. Reizen met 2 tieners wordt een steeds grotere uitdaging. Er is maar 1 ding belangrijk: is er wifi? Voor mij is het belangrijk om ze juist even van de wifi weg te halen. Ik denk dat dit voor velen heel herkenbaar is. Graag deel ik mijn ervaringen en tips en hoop ik dat jij hierdoor geïnspireerd raakt.

Hoe het begon

Al jaren suddert er iets in mijn hoofd, ik zou wel een blog willen maken. Maar hoe dan? Ik kan prima met computers overweg als ze tenminste gewoon doen wat ik vraag, maar een eigen website bouwen is wel een level hoger. Ook ben ik geen hippe twintiger of stoere dertiger maar een achter in de veertiger met kinderen, een vriend, een huis, een tuin en met werk. Toch is reizen voor mij iets wat ik het allerliefste doe. Als ik op reis ben vind ik het geweldig om allerlei dingen te ondernemen en dat wil ik graag delen. 

Laat een berichtje achter

Je kunt me ook volgen via